Grupp: Huvudforum

C-rad - Första steget är taget!

0
Ogilla!
8
Gilla!
2013-10-13 17:35:19

C-rad - Första steget är taget

Nu har vi passerat första steget i resan uppåt. 20 kr. Vi passerade den nivån trots enorma utförsäljningar från Item Development. De rensade hela sitt innehav, dryga 750 k, på mindre än 5 börsdagar och kursen har trots det fortsatt uppåt. Ett riktigt styrkebesked och en klar köpsignal. Jag hade själv kontakt med Item i fredags eftermiddag och fick bekräftat att de har sålt ut hela sitt innehav. Deras utförsäljningar har ”ingenting med deras tro på bolaget att göra”.

Vi har även blivit av med Inter Life Science som har varit en osäkerhet i över 6 månader. Nya strategiskt starka och långsiktiga ägare med ett brett kontaktnät har tagit plats i bolaget. Vad jag har hört så är C-rad oerhört nöjda med ”bytet” av ägarstaben.

Sedan jag skrev min förra analys så har vi förflyttat oss på rätt sida ”20 kr strecket” och pilen pekar rakt uppåt. Vi har klarat ”pressen” från säljsidan på ett strålande sätt och det utan någon som helst nyhet från bolaget… Riktigt starkt.

Det som jag nu väntar mig i närtid är en bekräftelse på det som vi egentligen redan vet men som marknaden givetvis väntar på, nämligen att samarbetet med Elekta har kommit igång. Först och främst skulle jag vilja ha en klar bekräftelse på att kollaborationen har kommit igång bra och att C-rad nu redan har tagit orders genom Elektas säljkår. Det är en enorm trigger. Om man var lite uppmärksam när Tim Thurn höll sin presentation på Operaterassen i Stockholm så kunde man utläsa genom projektorduken att ”First projekts ordered”. Ingenting som han kommenterade men det stod där…

Ett PM som bekräftar det här vill jag se. Spelar egentligen ingen roll, i detta läge, om det handlar om 1, 4 eller 8 system. Jag vill bara få det bekräftat. Skulle dock inte förvåna mig om de håller lite i handbromsen när det gäller det här. Fråga mig inte varför men det är de indikationerna jag har fått… Det är något stort som pågår, frågan är bara vad.

Kommunikationsstrategin

Den här ändringen har jag varit lite skeptisk till redan från början. Jag kan inte riktigt förstå att de väljer att ändra den, inte nu. Inte i det här skedet.

Jag frågade Tim varför de valt att ändra kommunikationsstrategi så här pass tidigt i utvecklingen. Som jag ser det så är kommunikationen med aktieägarna och marknaden infernaliskt viktig, speciellt i det här stadiet av utvecklingen. Det enkla svaret jag fick på min fråga var:

- ”Order volume is increasing. We can simply not inform about each and every order.”

Någon som tycker att det låter positivt?

Jag frågade även honom hur han ser på den starkt eskalerande produktionen som väntar och om C-rad kommer att klara av denna utmaning.

- ”We are ready to increase production and we are working on the structure.”

C-rad är alltså nu redo för en rejäl upptrappning och förstår vad det är som händer. Tim Thurn var säker på sin sak redan under webbpresentationen av Q2. Jag fick en känsla av att han redan då var trygg och säker på vart det här är på väg. Den känslan var rejält mycket starkare på presentationen i Stockholm.

Jag hade ett par kontakter som var på plats i Stockholm och lyssnade, bland annat på Tim. De var mäkta imponerade av vad han presenterade. De berättade även att det fanns mycket finansfolk på plats och att alla pratade om C-rad efter presentationerna. Det är verkligen roligt att höra. Ryktet om att det är stora saker på gång sprider sig. Det kommer snart att visa sig allt mer.

Kvartalsrapporter

När det gäller Q3 så har jag inte speciellt höga förväntningar när det kommer till resultat men att vi däremot, som vanligt, får bevittna en stark rapport i och med en ökad orderingång och omsättning tar jag förgivet. Allt annat är en bonus. Så ser jag det.

När vi sedan kommer till Q4 så är det helt andra förväntningar. Här tror jag att vi kommer att få se ett historiskt positivt resultat på sista raden. Här kommer vi även att få en indikation om hur starkt 2014 kommer att bli. Hur stor ”impact” har samarbetet med Elekta hunnit bli? Vi ska komma ihåg att de precis har lämnat startgropen. Jag har dock ganska höga förväntningar. Det behöver inte bli speciellt många orders innan vi ser en markant ökning. Att de sedan inte kommer upp i full kapacitet förrän i slutet av 2014 eller till och med under 2015 räknar jag med. Kom ihåg att mina prognoser handlar om 2015.

Att vi, vid tiden för Q4, även vet hur GEMini ligger till och hur GE har förvaltat avtalet gentemot Sentinel är avgörande. Har vi redan då fått skåda positiva pusselbitar falla på plats i ”C-rad pusslet” så har vi ett gigantiskt spännande 2014 att se fram emot!

Kom även ihåg att just Q4 kommer att vara den första rapport som presenteras på Small Cap och vi kan förvänta oss en mängd rad fler analyser vid det tillfället. Vad ett bra resultat här och vad det skulle betyda kan vi enbart spekulera kring. En rad positiva professionella prognoser och analyser tror i alla fall jag skulle sätta fart på kursen med en oanad kraft.

Lägger in min intäktsprognos för 2015 här under om det nu skulle vara någon som inte har sett eller hunnit läsa den:

Marknadspotential

Många av oss diskuterar allt som oftast om vilken otrolig potential C-rad har och ”slänger oss” med siffror som vi tar, och har fått, från varandra. Dessa siffror överrensstämmer i regel med verkligheten men ibland kan man ana att ”höna av en fjäder” – effekten är ett faktum. Ibland faktiskt till och med tvärtom.

Jag har nu fått uppdaterade siffror från initierat håll, bland annat genom både C-rads VD Tim Thurn och Elektas VD Tomas Puusepp. Jag har samlat på mig uppgifter om hur stor marknaden är och hur många produkter som de ungefär säljer per år.

Vi kan konstatera att C-rad har en infernalisk stor marknadspotential och så här ser den uppdaterade versionen ut. Jag har även eftersträvat att få fram en intäktsprognos för år 2015:

Sentinel:

Potentiell total marknad ca 400 st CTs/år. Lite drygt hälften av dessa finns i västvärlden där tillgång till ”gating” finns och där Sentinel är intressant. Alltså lite drygt 200st/år.

I och med samarbete med GE och Elekta så ser jag det som rimligt att nå ca 100st system/år 2015.

Catalyst:

Potentiell total marknad ca 1100 st Linacs/år. Ca 2/3 av dessa finns i västvärlden och det är här intresset och efterfrågan för ”Gating” och exakt positionering är hög. Allstå lite drygt 700st/år. Elekta säljer ca 400st/år och 50 % av dessa är utrustade för ”Gating”. Catalyst kommer att i 85 % av fallen finnas med vid dessa försäljningar.

Som ”preferred solution” för Elektas kunder, med i deras ”Pricebook” och ett fungerande Response-2-interface så räknar jag med att minst 150 st system omsätts/år 2015. Det här är lågt räknat.

Catalyst HD:

Har en potentiell framtida marknad om ca 30 % av den totala RT-marknaden. En stark växande trend av SRS och SBRT -behandlingar. Förväntas öka med >20 % per år. Idag är det bara Elektas Versa HD och Varians TrueBeam – Edge som kan erbjuda denna behandling. Potentiell marknad ca 350st/år.

Det här är, som sagt, en stark växande trend och jag tror att det är rimligt att räkna med en, främst genom Versa HD men så småningom även genom Varians TrueBeam – Edge, omsättning på ca 30st system/år 2015. Lågt räknat.

Catalyst PT:

Det här är väldigt svårt att bedöma. Då denna marknad befinner sig i ett så pass tidigt skede så avstår jag från att spekulera på kommande utfall. Att den redan är intressant är dock ett faktum. Många pratar om de starkt kommande protonklinikerna men ingen vill uttala sig om marknadspotentialen. Det här får vi räkna som bonus.

GEMini:

Att det här kommer bli den succén som vi har pratat om så länge är nu nästintill helt klart. Det är i alla fall oerhört nära. Vi fick även reda på att marginalerna på GEMini är mycket bättre än förväntat, faktiskt 50 % bättre. Marknadspotentialen för den här produkten är enorm.

C-rad har uttalat att man fokuserar på Elekta och att man klarar av att integrera GEMini tillsammans med ALLA deras Linacs. Elekta säljer ca 400 st Lincs/år och det genererar alltså en marknadspotential på 400st GEMini/år. GEMini kan även användas till Siemens produkter men eftersom Siemens har valt att ta ett steg tillbaka så är det inget som C-rad i dagsläget fokuserar på.

I och med Elektas starka intresse kring GEMini och att C-rad tidigare har uttalat att man gärna vill få till stånd ett serieavtal angående GEMini så snart den är klar så ser jag att minst 120st system/år 2015 borde vara tämligen rimligt. Vi har även ett avtal med Cablon Medical som enbart kommer att erbjuda GEMini till sina befintliga kunder.

Cyrpa – Lasersystem - Linacs:

Har inte 100 % koll på Cyrpas produktutbud ännu men jag vet potentialen och hur mycket de inbringar per system. Det säljs ca 1100 Linacs/år och ALLA dessa är utrustade med ett lasersystem. Det ger alltså en förbluffande potential om 1100st Lasersystem till Linacs/år.

Skulle kunna tänka mig att synergierna, som redan har börjat visa sig, kommer att ta fart under 2014 och att då tänka sig en ökande marknadsandel med hjälp av C-rad och Elekta till ca 5 % år 2015 borde vara enligt plan. Jag tror faktiskt att det här är riktigt lågt räknat. Alltså 55 st lasersystem för Linacs/år 2015.

Cyrpa – Lasersystem – CTs:

Vi vet att det säljs ca 400 st CTs/år och likadant som med Linacs så är ALLA utrustade med ett lasersystem. Potentialen är således 400st Lasersystem till CTs/år.

Den här produkten är lite dyrare men jag skulle inte bli förvånad om man tar mer än 10 % av marknaden med hjälp av C-rad, Elekta och GE. GE, som C-rad har avtal med, innehar hela 39 % av CT marknaden. Vi räknar med 10 % för att hålla det lågt. Det genererar 40st omsatta lasersystem för CTs/år 2015.

Priserna för varje produkt vill jag dock inte kommentera här utan det håller jag för mig själv. Det går givetvis att få fram genom lite idoga efterforskningar och jag kanske presenterar det vid ett senare skede.

Det här ger oss:

- Total marknads och intäktspotential på ca: 2,6 miljarder sek/per år

- Marknads och intäktsprognos för 2015 på ca: 536 msek/år

Lägger man därtill en stadig omsättningsökning om sannolika >20 %/år så borde vi inneha ett börsvärde som absolut är minst 4 gånger börsvärdet på 536msek alltså lite drygt 2,1 miljard sek. Det skulle ge oss en berättigad aktiekurs på motsvarande 115 kr.

Gör man en snabb jämförelse med Elekta, inga andra paralleller, som nu värderas med ca 10 gånger sin egen intäktsdel så känns 4 gånger befogat.

Kommande nyheter i närtid

Bekräftelse på att samarbetet med Elekta har kommit igång som förväntat. Vi vet att orders redan är tagna men hur många och hur väl har samarbetet inletts. Ett besked om att det flyter på som förväntat och att orders är tagna vore idealiskt.

Tre orders är tagna via samarbetet med GE och det är utmärkt men även ett OEM – avtal är inte alls omöjligt i närtid. Det ryktas om att något är på gång och både C-rad och GE är oerhört försiktiga och hemlighetsfulla. Ett OEM – avtal angående Sentinel, redan nu, vore en gigantisk nyhet.

Godkännande från Kina. Det här är den klart starkaste växande marknaden där behandling av thorax är överlägset störst. Ett godkännande här tar jag för givet men ju tidigare desto bättre. Det här är oerhört viktigt för en ökad tillgänglighet för Elektas kunder och för C-rads spridning i Öst.

GEMini. Att GEMinis utveckling fortsätter att gå framåt och att den nya kopparplattan ger den effekt som simulationerna redan visat. Vi har fått indikationer på att dosimetridelen är helt färdig och redo för marknaden. Det skulle vara mycket glädjande med ett positivt besked angående GEMini. Det är ingen som räknar med det. Tänk på att det här kan komma när som helst och att det till och med kan handla om orders.

Catalyst HD – Order och godkännande. Att få igång Catalyst HD på den starkt växande marknaden för SRS – STST behandlingar vore ett riktigt framsteg. Den här marknaden spås en ökning om >20% per år. Ett godkännande från FDA väntas i december i år och systemet kan levereras direkt efter att ett godkännande har publicerats. Tim har nämnt att det var ett enormt intresse kring Catalyst HD under ASTRO och jag kan tänka mig att orders ligger och väntar.

Listbytet den 17/12 2013. Byte till OMX Small Cap. Det här är en enorm trigger som jag har väntat på. Det här är ett viktigt steg i utvecklingen för C-rad och en i högsta grad tydlig singal till marknaden om att bolaget är trygga och har höga förväntningar på det som komma skall. Jag har även fått information om att en del fonder redan nu har börjat kolla upp C-rad inför en kommande investering.

Kom ihåg att det givetvis kan komma ytterligare nyheter än dessa men det är de här som jag i första hand väntar på.

Nu har vi en härlig börsvecka framför oss, utan utförsäljningar från varken ILS eller ITEM. Jag tror att intresset för C-rad kommer att öka och att vi fortsätter klättra under veckans gång. Får vi nyheter, som jag tror, så kommer vi att åka över 25 kr ganska omgående.

Jag skulle inte alls bli förvånad om vi är uppe emot 30 kr om några veckor. Det är så mycket på gång och det är stora saker som ligger framför oss. Den 24:e oktober är sista dagen för inlösen av optionerna som de anställda på C-rad förfogar över. Jag är relativt övertygad om att C-rad som bolag är mån om sina anställda och därför skulle vilja se kursen en bra bit ovanför 20 kr. Jag tror att det blir en riktigt spännande vecka…

Jag gör inga rekommendationer denna gång, det är överflödigt. Ni förstår nog vad det är som gäller.

Med vänlig hälsning,

AktieSiaren

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-13 17:44:31

Rekommendation överflödig. Ett sällan skådat case som nu äntligen har enorma förutsättningar till uppvärdering.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-13 17:50:28

# 0,1

Minst sagt!

Tack Siaren! Som vanligt bra information. :D Det ska bli sjukt spääännande i veckan. Tror på riktigt bra nyheter i veckan! Sista dag för inlösen kommer allt närmare. :D

25 kr inte omöjligt alls! :D

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-13 19:15:29

Tack för välgenomtänkta texter som vanligt A-S. En relativvärdering är alltid intressant att göra och på Stockholmsbörsen är det bara ett företag man kan jämföra med som är snarlikt, även om jag ser en betydligt större försäljningspotentiell tillväxt hos C-Rad.

Företaget jag vill jämföra med är Raysearch av följande anledningar:

* Ligger på Smallcap

* Verkar "ungefär" i samma bransch

* Styrelsemöter som är gemensamma med C-Rad

* Liten försäljning men förväntad storökning inom kort

Börsvärde idag - 922 Mkr mot C-Rads 371 Mkr.

p/e på Raysearch för 2014 ca 70.

Skulle man idag ålägga C-Rad samma börsvärde som Raysearch eller strax efter notering på Smallcap så ger det en aktiekurs på ca 51 kr. Min erfarenhet säger att relativvärdering är vanligare än omsättnings p/s eller p/e värdering i bolag som ligger i startfas som C-Rad.

Detta är en ytterligare parameter som talar för en mycket kraftig uppvärdering inom kort tid. Den kommer givetvis att understödjas av pm om

* Första affären inom "preferred solutions" med Elekta

* GEMinis klartecken

* GE avtalet

* Truebeaminterface under Q1-Q2?

* Listbytet i sig med ökad transparens och fler aktörer

* "Skitlisterabatten" borta i december

* Samt det vi önskar mest, volymer i order

Dock skall vi under 2014 passera miljarden i börsvärde sett enbart till relativvärdering med Raysearch och Elektaavtalet.

Ha en fortsatt skön söndag.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-13 19:42:55

Ja vad ska man säga ?

Jag har i alla fall rampat upp till personligt ATH C-Rad innehav och det är inte några stycken aktier kan jag meddela, detta kommer bli en sjukt kul resa.

Ta plats, ännu finns det plats för många på C-Rad expressen !!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-13 22:32:53

Vore fint om Elekta får den där jätte ordern till ( tror det var Brasilien) om jag inte mins helt fel, skulle inte beslut tas snart i fallet?

Det borde kunna bli en saftig Catalystorder på ett bräde och det kanske inte är så långt borta, och värt ett PM ifrån C-rad i så fall.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-13 22:45:23

#5

Nej, c-rad har sagt att deras produkter inte är aktuella för den upphandlingen.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
4
Gilla!
2013-10-13 22:47:56

#5

Du är dummare än jag trodde. Vi har ju försökt berätta att C-rad inte kommer att vara inblandad i den affären. C-rad innehar high end solution products... brasilien-ordern handlar inte om det.

Annars hade nog siaren tagit med det i sin text ovan! :D

Bra försök Thrögman.

.

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-13 23:00:25

7 :-D Hej Heja

Inlägget är redigerat av författaren.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-13 23:14:27

haha! Det enda du kan skaka fram är påhopp på min profilbild.. Thönt! Du kan ju ingenting om bolaget, bara att inse.

.

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-13 23:21:10

9 ??

.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-13 23:33:45

ända eller enda?

Haha! Natti natti!

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-13 23:43:25

11 Heja Heja !!

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 04:09:34

Härlig text AS!

Läser dina rader med solnedgången i Eliott bay i bakgrunden och kan inte annat än vara nöjd och se veckorna-månderna framåt som hyperintressanta!

Dessutom komer vi inom ett kort ögonblick få Keymans rapport om hur den aktuella atieboken nu ser ut!

Ha de bra o det känns bra att komma hem till Svedala i veckan o åter räkna in ath i portföljen!......

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 06:28:17

Vi får hoppas att resan uppåt fortsätter idag.

Ha en bra dag alla C-radare.

Heja GAIS ;-)

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 08:21:40

Borde vara dags för den där EP-analytikern att komma med en ny analys. I den tidigare analysen utgick han ju ifrån att det skulle skita sig med Elektainterfacet. Frågan är om han är tillräckligt kompetent för att klara av att räkna ut vad det innebär ”att för varje såld ElektaLinac med respiratory gating för free breathing så medföljer automatiskt en Catalyst”. Om han begriper det så får han ju höja sina estimat dramatiskt.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 08:35:40

15

Undra hur många gånger framöver EP får jacka upp sina estimat ?

Många är mitt tips !

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-14 09:02:32

Pre-Clinical Test Shows Significantly Improved Image Quality

Press release 2013-10-14

The C-RAD GEMini detector system has been especially designed for VMAT treatments in advanced radiation therapy. The detector will be used both as an imaging and dosimetry device.

C-RAD Imaging has during 2013 focused the development on optimizing the image quality of the GEMini detector. As a result resolution and contrast have been taken to a new level. Clinical images were acquired in Salzburg, confirming these improvements. Some remaining scatter effects in the image have led to an additional hardware modification.

A pre-clinical test showed now the successful reduction of internal scatter and therewith an improved image sharpness. The technology used in the test setup will be adapted to the clinical version of the GEMini detector. New tests under clinical conditions will then be performed in Salzburg.

The design is based on a technology, which is developed at C-RAD. The patent application for the US has been submitted for this innovation in September.

Tim Thurn, CEO, C-RAD AB:

“After the successful result, we are starting confident in the next round of testing together with our partners in Salzburg. We are convinced the new detector, as the only detector on the market, will fulfill the high demands for use in imaging as well as for online dosimetry in advanced radiation therapy.”

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:24:41

Varför är detta inte utskickat via de vanliga kanalerna? Avanza har t ex inget om det på sin sajt ...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:33:50

18 Av någon anledning har det alltid varit på det viset, inget nytt.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:36:14

Det står också något om en extrastämma på BS, men jag hittar ingen sådan information på C-RAD:s webbplats.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:37:33

Ser ut att finnas ett säljintresse runt 21

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:37:57

Avanza har aldrig pm på sin egna sajt och det beror på deras avtal.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:43:14

#22 Vad menar du? Alla andra bolag som skickar ut PM får man i sin mail och via sms om man har ställt in så i Avanza, alla utom C-RAD (av dem jag har testat).

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 09:45:22

Enbart någon som ligger och fiskar kring 20,30... med säljkloss på 21.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 09:47:01

Ser ut att vara lite "strategiska" synliga säljordrar, smart utlagda med runt 10 000 på varje nivå också 66 000 lite safe en bit upp på 21kr...

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-14 09:54:38

23# jag har fått den motiveringen när jag har klagat på Avanza alltså att de inte syns på deras hemsida.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 11:24:32

Undra hur nära GEMini egentligen är en lansering... Kliniska tester ska inledas nu. Kan nog gå ganska fort.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 11:36:18

Undrar när han på Avanza är klar med försäljningen.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 11:37:15

Jag är snart klar, ska bara ha lite fler på 20,30....

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 11:37:34

27 Onsdag kanske.

Heja Heja !!

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 11:41:25

Sälj några till mig nu! :D Ligger ju och fiskar :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 12:02:49

Nu pallar jag inte vänta mer... släpper tyngderna också.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 12:03:10

31 Heja Heja !!

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 14:57:33

NU jävlar shoppar jag loss! :D KOM och sälj på 20,40! :D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 15:01:45

jösses vilket intresse för aktien ;-)

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:04:58

"Significantly Improved Image Quality"

Hehe! Några som börjar förstå.. :D

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-14 15:11:08

”Order volume is increasing. We can simply not inform about each and every order.”

Det här låter också relativt lovande! :D

30 kr i ett höj :D

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:19:44

34 Du va mej en snål smålänning, höj några tioöringar annars kan du o mjällen vara utan.

Nu börjar det likna det gamla vanliga C-rad suck ;-))

.

Inlägget är redigerat av författaren.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 15:21:36

Där fick jag! :D Låg tydligen lite högt...

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:37:53

Nu fick jag förresten en rapport direkt från Euroclear.

Brytdag alltså 30:e september.

Inga direkta överraskningar, shb:aren som storköpte i somras lär ligga dold bland Svenska Handelsbanken.

Grundarna ligger kvar på sina antal.

Inter Life stod på 1,25 miljoner aktier men dom kan vi ju gudskelov stryka nu

Item 785 K men dom kan vi ju också stryka nu.

NordNet (inkl KeyMan;-) har jackat up till knappa 3 miljoner st.

Avanza 2,8 miljoner st.

Handelsbanken 4,9 miljoner st.

SEB 3,5 miljoner st

LMK Ventures, (Axisägaren) 139 k och VD:n där Peter Ragnarsson har själv shoppat 200 K i sommar.

Per Hamberg stod på 397 K men har ju några fler nu om man säger så...

3-4 privatpersoner som har mer än 100 K, i övrigt döljer sig alltså det mesta under storbankernas/mäklarnas KF/ISK

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 15:38:43

39 Ena dag tycker du att vi ska köpa upp kursen för att nästa dag gnälla över att få betala en tioöring förmycket.

Inte mycket Celler mellan gälarna du storfisken Men det viktigaste är väl att få kraxxa lite här dag in o dag ut

Heja Heja !!

.

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:40:58

Beträffande Olle Stenfors så kan jag härmed meddela att han är outstanding största ägaren med dryga 2,8 miljoner aktier...

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:47:33

Shit pommesfrites! :D

2,8 miljoner? :D WOW! Det är ju ett antal. Tar han plats i styrelsen tror du? Vill han ens det?

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 15:54:42

43

Heja Heja WOW WOW !!!!!!!! o lite pommes va du kan, C-rad??

:-))))))))))))))))))))))

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 16:02:48

Lägger mig i...stigande/ihållande volym till stigande/hållande kurs är styrka. Riktning upp ett bra tag. Säger 38 innan jul.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 16:05:48

43

Nej det vill han inte men apropå så hoppas jag att vi får in något/några tunga nya namn i styrelsen..

0
Ogilla!
3
Gilla!
2013-10-14 16:23:55

Om Stenfors äger 2,8 milj aktier i C-rad borde han vara miljonär

0
Ogilla!
2
Gilla!
2013-10-14 16:29:00

45

Jag tror på 40 kr efter listningen.

46

Ok. Ja vi får hoppas de blir några goa gubbar ;D

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 16:55:43

Gillar inte mitt eget förslag..låter P&D..men nu får ni skynda..

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:04:35

#49 Och ditt förslag är??

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:06:51

Många småbolag ligger på fem procent minus idag..det finns undantag..vad beror det på tro?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:09:08

Din rek?

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:14:49

Över 20.40 blir det ny uppgång..

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:19:12

47

nja tror du verkligen det hehe

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 17:23:04

Nu står dom uppradade och tror dom ska komma in på snikbud, nä peta upp budet o köp det är redan REA.

.

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 18:05:12

Hur tolkar ni att Bengt Lindh och Anders Brahme ämnar lämna styrelsen? Det är ju positivt om man som någon skrev får in personer med bra koll på internationell marknadsföring. Brahme och Lindh är ju trots allt forskare.

Dessutom fyller Brahme 70 nästa år så han har väl gjort sig förtjänt av att trappa ner och är säkert nöjd med dit han varit med och tagit bolaget! Utvecklingsarbetet är ju klart och företaget har en stabil produktportfölj!

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 18:17:24

56# Fokus blir att ta in en kompetent styrelse som tidigare medverkat i bolag under internationell kommersialisering skulle jag tro:)

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 19:01:21

Som jag skrev på BS, så tror jag att nyheten om "styrelsebyte" är riktigt positiv.

Kan som sagt behövas när vi flyttar till Smallcap.

Tror dock marknaden är delad i tolkningen.

Många oroar sig när det kallas till extra bolagsstämma.

En annan positiv sak är ju att Norrlandsfonden och C-Rad är överens om förlängningen, vilket iofs inte kan ha varit ett annat en superenkelt beslut för NF.

Så enligt min tolkning två positiva PM, men en del av marknaden oroar sig som sagt troligtvis över "stämman".

Dock helt lugnt, då det bara blir en liten fördröjning av ytterligare uppvärdering.

Hoppas bara att alla hinner se det positiva i nyheten så varenda option blir inlöst.

Pengar in i kassan och nyckelpersoner tankar aktier i bolaget.

Skulle vara ytterligare en hint om vart vi är på väg.

Med vänlig hälsning,

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 20:07:21

Om man är läskunnig så finns det ju ingen anledning att oroa sig för den extra bolagsstämman. Att Norrlandsfonden förlänger tiden då de ska lösa in skuldebrevet i aktier eller pengar är som jag ser det bara positivt. Byte av styrelsemedlemmar ter sig också naturligt. Ut med två vetenskapsmän nu när C-Rad lämnat utvecklingsfasen bakom sig och in med två ledamöter som kan bidra med mer erfarenheter och kunskap inom business skulle jag tro.

Men den stora nyheten idag var ju att GEMini äntligen tycks vara färdig. Smaka på "the only detector on the market..."

Enbart Elektaavtalet med Catalyst kommer föra aktien mot 100 kr nästa år och sedan så har vi GEMini i bakfickan som är betydligt större...

0
Ogilla!
1
Gilla!
2013-10-14 20:36:05

Tyvärr så räcker det inte alltid med att folk är läskunniga, därför kan det vara värt att förklara en extra gång för de tveksamma :-)

Upp till toppen
Kommentera

 

Tjäna mer pengar på dina aktieaffärer

Bli medlem på Aktieguiden gratis på 30 sekunder.

Som medlem på Aktieguiden kan du:

  • Läsa träffsäkra tips och analyser från duktiga traders
  • Ställa frågor till och chatta med aktieproffs
  • Få gratis tillgång till en över miljon inlägg aktiehandel
  • Skapa egna privata forumgrupper

För att få delta i diskussionerna på Aktieguiden krävs att du verifierar ditt mobilnummer. Läs gärna mer om varför verifiering behövs.

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.